Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Повідомили, чому Деніел Крейг відмовлявся від ролі Бонда

Повідомили, чому Деніел Крейг відмовлявся від ролі Бонда

multikino.com, 07.08.2017 23:40, (прочит: 1018 раз, коментовано: 0 раз)

Хто б міг подумати


Все таємне колись стає явним, і фанати Джеймса Бонда у виконанні Деніела Крейга нарешті змогли дізнатися, чому ж актор відмовлявся від ролі у фільмі. Так, колега Деніела Крейга, який побажав, щоб його ім'я не розголошувалося, заявив, що актор посварився з режисером фільму, який, як думав тоді актор, буде знімати і наступний фільм про Бонда - Семом Мендесом.

Цікаво, що саме з Мендесом до зйомок двох останніх частин бондіани Крейг підтримував чудові відносини. Як засвідчив колега Деніела, перший час, працюючи разом з Семом над "Скайфоллом", вони спілкувалися без проблем, проте потім Мендес і Крейг почали сваритися через творчі розбіжності. І до кінця зйомок другого проекту - "Спектра", вони ледь розмовляли один з одним. Деніел вирішив, що ще одного фільму з Мендесом він не витримає.

Після того, як Мендес відмовився знімати 25-тий, ювілейний фільм про Бонда, Крейг все ж повернувся до фільму і зараз вже пишеться сценарій. Ну, а одним з головних претендентів на посаду режисера вважається Крістофер Нолан.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Деніел Крейг,