Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Тейлор Шерідан розповів про бойовик

Тейлор Шерідан розповів про бойовик "Солдат" Дені Вільньова

multikino.com, 06.08.2017 23:40, (прочит: 577 раз, коментовано: 0 раз)

Сценарист розповів деталі майбутнього фільму


У цьому році на екрани виходить продовження бойовика «Вбивця» Дені Вільнева під назвою «Солдат», і сценарист стрічки Тейлор Шерідан вже розповів, що друга частина буде помітно брутальнішою і жорсткішою оригіналу.

"Коли я сказав студії, що хотів би написати сценарій до сіквелу, вони вирішили скликати традиційне зібрання, продумати план і так далі, а я відповів:" Ні, ні, хлопці. Перший фільм був оригінальним. Зараз я просто піду, а потім повернуся з готовим скриптом, який ви візьмете в роботу". Вони довірилися мені, прочитали готовий варіант і напевно подумали: "От чорт. у нас великі проблеми". У порівнянні з другою частиною "Вбивця" здасться комедією. Так, я зовсім не той хлопець , який зазвичай пише сиквели", - заявив Шерідан.

Сюжет сфокусується на місії Алехандро Гіллік (Бенісіо Дель Торо), Метта Грейвера (Джош Бролін) і Стіва Форсінга (Джеффрі Донован), що відправляються в Мексику, щоб почати війну між конкуруючими Мексиканськими картелями. Ізабела Монері зіграє роль впертої дочки глави наркокартеля, якому протистоятимуть знаходяться під прикриттям Гіллік і Грейвер.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Солдат, Вбивця,