Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кіт Харінгтон і Емілія Кларк розповіли про зустріч у

Кіт Харінгтон і Емілія Кларк розповіли про зустріч у "Грі престолів"

multikino.com, 01.08.2017 07:50, (прочит: 1485 раз, коментовано: 0 раз)

Ми чекали цього сім сезонів!


Обережно, спойлери!

В третій серії сьомого сезону "Гри престолів" нарешті відбулася зустріч, яку фанати очікували з першого сезону, однак, після довгоочікуваної сцени у багатьох виникло відчуття, що краще б Даенерис і Джон не зустрічались: занадто холодно і сердито зустріли один одного Король Півночі і Матір Драконів, які, до слова, є один одному родичами!

Що ж про це говорять самі актори?

"Я знав, як і всі, що вони зустрінуться в цьому сезоні, але я точно не міг уявити, що це трапиться так швидко. Але спробуйте зрозуміти цю сцену так: Джон зустрічає королеву, про яку він чув і з якою йому потрібно провести переговори щодо зброї, але це не друг, з яким він не бачився багато років, а цілком ненайома йому людина. Окрім того, Сноу точно не очікував, що королева буде молодою, такого ж як і він віку, та ще й красивою. Будь-який чоловік на його місці зреагував би типу "Хм, ну, гаразд", але у Джона немає на це часу, він знає, чому він прийшов сюди. І, знаєте, він дивиться на неї і бачить ще й дівчину, яка думає, що всі поклоняться перед нею через її трьох драконів і чудову армію, та й сама вона говорить про право на престол за народженням. Його це дратує, адже він мусив пробиватись всюди сам."

Емілія Кларк однозначно заявила, що Даенерис не подобається Джон Сноу: "Я знала, що вони побачаться і що це буде швидко, але мені більше сподобався сам процес. Джон Сноу їй не подобається, вона йому не вірить. Це було весело".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кіт Харінгтон, Емілія Кларк,