Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірки

Зірки "Твін Піксу" розповіли, як Девід Лінч кликав їх у серіал

multikino.com, 24.07.2017 07:50, (прочит: 942 раз, коментовано: 0 раз)

That gum you like is going to come back in style


Повернення культового серіалу від Девіда Лінча, який буквально підірвав телебачення і однакові шоу на початку 90-х, чекала багатомільйонна армія фанатів і ось, в травні на екрани повернувся агент Купер, шериф Трумен і відгомони Лори Палмер, убитої в холодну ніч лютого.

Але між спогадами про затишному серіалі і пояснення нових серій варто згадати і про те, як Лінч вирішив повернути героїв через 25 років.

Кайл МакКлахен разом з іншими зірками "Твін Пікс" з'явився днями на Комік-Коне.

«Це був загадковий дзвінок від Девіда, - сказав МакЛоклен. - Він попросив мене про зустріч в одному з готелів Нью-Йорка. При зустрічі він налив кави і розповів, що разом з Марком Фростом знайшов спосіб повернутися в "Твін Пікс". І запитав, чи готовий я повернутися туди. І я відповів, що ніколи не покидав його».

Еверетт МакГілл, який грає Еда Херлі на прізвисько «Великий Ед», розповів, що Лінч втратив його номер телефону, і Марк Фрост знайшов в твіттері його знайомого - він-то і передав режисерові його номер.

Наомі Уоттс, яка знімалась у Девіда Лінча в «Малхолланд Драйв», сказала, що була в гостях у режисера разом з Лорою Дерн. Вони збиралися уламати Лінча на новий повнометражний фільм. «Він розповів про деякі свої ідеї, багато курив, посміхався, але так і не сказав "так" або "ні". І він навіть не сказав, що розробляє продовження "Твін Пікс"! Я дізналася про це потім з новин. І він подзвонив мені і запросив дещо почитати. Вручив мені пакет, чашку кави і посадив у крісло читати сценарій».

Підсумок такий: коли дзвонить Девід Лінч, треба погоджуватися на його пропозиції. «Навіть якщо він попросить вас надіти костюм кролика», - додала Уоттс.

Обговорили і Дагі Джонса. Кіммі Робертсон, яка грає Люсі, заявила, що розуміє цього персонажа. «Коли живеш в передмісті, у тебе сім'я і діти, то легко залишитися непоміченим і говорити одне слово в місяць. До того ж, який дружині це не сподобається?»



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Твін Пікс,