Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гра престолів 7 сезон: чого варто очікувати від шоу

Гра престолів 7 сезон: чого варто очікувати від шоу

multikino.com, 24.07.2017 17:13, (прочит: 633 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо головні моменти минулих епізодів і відмінні фанатські теорії


Серіал «Гра престолів» стартував в далекому вже 2011 році і за шість років став окремим світом для цілої армії фанатів. «Зима вже близько», «Ніч темна і повна жахів», «Валар Моргуліс» - всі ці словосполучення, так само як і імена акторів і їх героїв, назви королівств і головних сімейств шоу стали для шанувальників загальними, а кожна серія кожного сезону створює і підкорює власні рекорди.

Гра престолів 7 сезон, який фанати вже можуть дивитися безкоштовно і без реєстрації, довелося почекати довше звичайного, а все тому, що в Сім королівств прийшла обіцяна Недом Старком зима, так що локації і погода для зйомок висували власні вимоги. Чого можна очікувати від нових серій?

Сварки всередині Ланістерів

В кінці шостого сезону Серсея вбиває півміста і прощається з останньою дитиною, яка накладає на себе руки. Владна блондинка стає королевою, але утримати Сім королівств під своєю владою не так то просто, адже і Серсея, і фанати пам'ятають про пророцтво. Так, в дитинстві юній Серсеї відьма нагадала, що вона позбудеться трьох дітей, яких народить не від короля і буде королевою, але її спіткає неприємна доля - смерть від руки молодшого брата. Тут відразу два претенденти - Джеймі і Тіріон, адже перший молодший сестри на кілька хвилин, а другий - на кілька років. Хто ж стане причиною смерті королеви? Будемо дивитися безкоштовно гра престолів 7 сезон на film-2016.net і, можливо, дізнаємося ім'я цього героя.

Північ пам'ятає

Якщо «Ланістери завжди платять свої борги», то вже за будинком Старків закріпилася приказка, що вони все пам'ятають. Так, головною месницею цієї родини вже можна назвати юну Ар'ю, яка пройшла гідне навчання у вільному місті Браавосі і почала помсту з роду Фреев, які вбили її матір, брата і невістку на «Червоному весіллі». Дівчина ще в останній серії минулого сезону вбила Уолдора Фрея, а ось вихід серій гра престолів 7 сезон почався з масового отруєння всього сімейства. Ар'я, фанати в тебе вірять!

Брандон Старк нарешті перетнув кордони Стіни і тепер нам залишається тільки дивитися серії в хорошій якості онлайн, щоб дізнатися, як скоро домчить він до Джона, щоб розповісти про свої бачення.

А ось сам колишній Лорд командувач Джон Сноу, «бастард» Неда Старка, виявився не таким простим, як всі цього очікували з перших серій. Схоже, що він родич стародавнього роду Таргарієнів, адже його мати - сестра Неда Ліанна - була згвалтована останнім з роду драконів і потім народила хлопчика, якого віддала перед смертю на піклування брата. Промо другої серії вже інтригує фанатів, адже лорди Півночі не бажають довіряти Даенеріс, яка зібралася повернути собі законний трон, але що вони сказали б, дізнавшись, що їх король Джон - ніхто інший, як дядечко блондинки з драконами?

Ну і нарешті, «чорна конячка» Санса Старк, яка прагнула повернутися до зведеного брата Джона, схоже, шкодує про свої бажання, задовольняючись скромним кріслом біля короля Півночі. Фанати вже очікують, що Гра престолів 7 сезон онлайн російською піднесе разом з Сансою неприємні сюрпризи.

Дівчина з драконами

Її намагалися вбити, отруїти, відправити на той світ разом з сином і чоловіком, але Даенеріс не тільки вижила, а й повертається з вигнання разом з величезною армією і найкращими радниками. Шоураннери серіалу вже пообіцяли наймасовішу і грандіозну битву на воді, так що сумніватися не доводиться, Дені з її драконами досхочу потішаться, відвойовуючи Залізний трон.

Кого ми забули?

Хоча п'яниця-карлик Тіріон і належить до Ланністерів, його втеча з Гавані і становлення правицею Матері драконів, робить його відщепенцем і дуже важливим героєм. Так, головна увага прикута до того чи стане він вбивцею Серсеї? Чи виживе він у цій війні? І чи вибачить його старший брат Джеймі, єдиний з усієї родини, хто любив брата-каліку?

Джорах Мормонт перебуває в Цитаделі, де намагається лікувати тіло від кам'яної хвороби, щоб повернутися до Даенеріс і стати її порадником. Джорах, ми чекаємо твого повернення!

Червона дама, жриця, яка повернула до життя Джона Сноу, також може зіграти важливу роль - вона вже попрямувала до Дені на співбесіду і, хто знає, можливо скоро вона знайде новий «королівський» сенс життя?

Сем Тарлі тим часом студіює книги, щоб допомогти Джону у війні проти Короля ночі і ось останній - саме той, кого варто боятися всім. Адже вороги на Півдні, Заході та Сході - вони будуть завжди, вони вічні, поки стоїть Залізний трон і всі Сім королівств, але головна війна не тут, а на Півночі і проти тих, хто далекий від придворних інтриг, але бажає продовжити цю зиму навічно.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Игра престолов,