Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Андрес Мускетті розповів, що буде у сиквелі фільмі жахів

Андрес Мускетті розповів, що буде у сиквелі фільмі жахів "Воно"

multikino.com, 21.07.2017 01:10, (прочит: 509 раз, коментовано: 0 раз)

Перша частина вийде лише восени


Режисер уже встиг повідомити виданню Variety, що робота над сиквелом ведеться, хоча глядачі тільки готуються побачити перший фільм у вересні цього року.

«Ми дійсно готуємо два фільми. Сценарій другої частини ймовірно буде готовий до січня, і в ідеалі ми почнемо підготовку до зйомок у березні. Перша стрічка розповідає тільки про дітей. Друга присвячена цим же персонажам, але 30 років по тому, коли вони стали дорослими і згадують, що відбувалося з ними в 1989-му році», - говорить Мускетті.

Дія сюжету розгортається в невеликому містечку в штаті Мен, який тероризує загадковий серійний вбивця, з нелюдською жорстокістю вбиваючи дітей. Тут і там знаходять розірвані тіла, а іноді тільки їх частини. Семеро одинадцятилітніх хлопців: Річі Тозіер, Білл Денбро, Беверлі Марш, Майк Хенлон, Едді Каспбрак, Бен Хенском і Стен Урис стикаються кожен окремо з загадковим злом - жахливим монстром, здатним приймати будь-які форми.

У фільмі Воно постає в образі клоуна під назвою Пеннівайз, заманює дітей помаранчевими помпонами і повітряними кульками. У місці, відомому як «Степи», хлопці, об'єднавшись в «Клуб Невдах», вирішують знайти і знищити чудовисько. Лідером «Невдах» стає Білл Денбро, брат якого був убитий Пеннівайзом за рік до цього, і тепер у Білла своя вендета. Крім монстра «Невдах» переслідує місцевий хуліган Генрі Бауерс зі своїми дружками, що, втім, ще сильніше згуртовує друзів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Воно,