Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Рейтинги фільма

Рейтинги фільма "Дюнкерк" на Rotten Tometoes ставлять рекорди

multikino.com, 20.07.2017 23:40, (прочит: 973 раз, коментовано: 0 раз)

Невже Нолан "переплюнув" сам себе?


Напевно що так, адже критики вже пророкують режисерові «Оскар» за режисуру (а заодно «Оскар» за кращий фільм, монтаж, саундтрек і все, що можна): «Дюнкерк» стартував на Rotten Tomatoes з рейтингом в 98% - нарівні з «Місячним світлом»,«Володарем бурі» і «Інопланетянином» Спілберга.

- «Ти розчиняєшся в цьому фільмі, і він тебе змінює - як і всі по-справжньому великі фільми»

- «Дюнкерк» гідний того, щоб його дивилися, щоб про нього сперечалися. Таких фільмів більше не знімають. Та й не знімали ніколи, насправді»

- «Оскарівська гонка за «найкращий фільм» офіційно стартувала. З першого до останнього кадру «Дюнкерк» Крістофера Нолана - монументальне досягнення, епічна стрічка про Другу світову і приголомшливий візуальний спектакль (обов'язково подивіться в IMAX, якщо зможете), який вражає, як куля в серце»

- «Нолан створив цілісний, захоплюючий дух, який втягує і незабутній фільм, який можна порівняти з кращими військовими кінострічками десятиліття»

- «Дюнкерк»- це класичний і одночасно модерністський екшн-фільм, який будуть розбирати і виставляти в школах кіно і кіноклубах роки по тому»

- «Не знаю, чи заспокоювався мій пульс хоч раз за все 107 неймовірно напружених хвилин «Дюнкерка»

- «Крістофер Нолан зняв найнапруженішу, найбільш занурену історію про війну з часів «Врятувати рядового Райана»

- «Дюнкерк»- фільм, до якого Нолан йшов всю свою кар'єру. Це його шедевр, це поки що найкращий фільм року і це - один з головних гравців сезону кінонагород»

- «Запаморочливий, з ефектом занурення - неймовірний досвід; подивіться «Дюнкерк» на найбільшому екрані, який тільки зможете знайти»

- «Показово, що «Дюнкерк» - один з перших фільмів Нолана, який фінальними сценами викликає сльози. Технічна майстерність режисера нарешті перевершила ремесло і стала мистецтвом, і, як наслідок, це - його кращий фільм на сьогоднішній день»

- «Шедевр режисури і кіномонтажу»



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Дюнкерк,