Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дженніфер Лоуренс відмовили у ролі, бо вона некрасива

Дженніфер Лоуренс відмовили у ролі, бо вона некрасива

multikino.com, 18.07.2017 01:10, (прочит: 1398 раз, коментовано: 0 раз)

Варто очікувати нового скандалу?


Голлівуд відомий своїм упередженим ставленням до жінок, але, схоже, актрисі вперше відмовляють через її недостатні зовнішні дані.

Так, у фільмі, який зараз готує Квентін Тарантіно, могла знятися Дженніфер Лоуренс - одна з найбільш високооплачуваних актрис.

Фільм буде присвячений вбивству 26-річної актриси і моделі, дружині Романа Поланскі Шерон Тейт (зірка загинула від рук представників секти Чарльза Менсона 9 серпня 1969 року). Однак, сестра Шерон Тейт Дебра заявила, що не розглядає 26-річну Дженніфер Лоуренс як претендентку на головну роль. Інсайдери поки стверджують, що ймовірно ця роль все ж дістанеться 27-річній Марго Роббі.

"Вони обидві прекрасні актриси, але я хотіла б сказати, що зупинила б свій вибір на Марго. Просто тому, що її зовнішня краса і те, як вона себе подає, дуже нагадує мені Шерон... Але я не можу сказати того ж самого про Дженніфер. Я нічого не маю проти неї. але мені здається, що вона недостатньо красива, щоб виконувати цю роль. Жахливо озвучувати такі речі, але у мене є власні стандарти... Зовнішня краса не була б такою важливою, якби не шість років успішної кар'єри Шерон, які відштовхувалися саме від її зовнішньої досконалості", - заявила Дебра ЗМІ.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Дженніфер Лоуренс,