Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Актори

Актори "Гри престолів" розповіли, хто має сісти на Залізний трон

multikino.com, 16.07.2017 07:00, (прочит: 850 раз, коментовано: 0 раз)

Відповідь Кіта Харрінгтона змусить розсміятися


"Entertainment Weekly" попросив чотирьох акторів "Ігри престолів" відповісти на питання, хто найбільше гідний стати королем чи королевою.

 В інтерв'ю взяли участь актори, які виконують ролі персонажів сім'ї Старк в серіалі: Кіт Харінгтон (Джон Сноу), Софі Тернер (Санса Старк), Ар'я Старк (Мейсі Вільямс) і Бран Старк (Ісаак Хемпстед-Райт).

"Я думаю, що Старк, який повинен правити Вінтерфеллом, - це Санса, тому що вона цього заслуговує, і вона природжений лідер", - сказала Тернер. "Але я не думаю, що вона дійсно хоче Залізний трон. Вінтерфелл просто ідеально підходить для неї. З усіх Старків на Залізному троні повинен бути Джон Сноу. Я думаю, що у нього є весь набір і відмінна команда навколо нього. Думаю, він був б хорошим королем".

Вільямс також зізналася, що хотіла б бачити старшу сестру Ар'ї в Вінтерфеллі (але за допомогою її персонажа і Брана), а Джона на Залізному троні.

Харінгтон ж скромно заперечив: "Санса повинна отримати Залізний трон, Ар'я - правити Вінтерфелла, а Джона Сноу я б взагалі відправив назад до Стіни".



 



Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Гра престолів,