Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Баррі Дженкінс зніме фільм про любов у Гарлемі

Баррі Дженкінс зніме фільм про любов у Гарлемі

multikino.com, 14.07.2017 06:20, (прочит: 516 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер взявся за новий проект


В основу фільму ляже роман Джеймса Болдуіна «Якщо Біл-стріт могла б заговорити» (If Beale Street Could Talk).

Режисер намагався отримати права на постановку у родичів письменника з 2013 року і вдалося це тільки зараз. «Джеймс Болдуін - людина, яка випередила час, - вважає Баррі Дженкінс. - Його дослідження американської свідомості важливо і по сьогодні».

19-річна Тиш заручена з 22-річним скульптором Фонні. Вони готуються до весілля, Тиш чекає дитину, коли Фонні звинувачують в згвалтуванні пуерториканки Вікторії. Чоловік вирушає відбувати покарання за злочин, якого не скоював - його підставив расист-поліцейський. Тим часом Вікторія залишає США, повертається додому, а мати Тиш, Шерон, відправляється слідом за жінкою, щоб знайти докази невинності Фонні.

Поки родичі закоханих намагаються виправити ситуацію, герої відчувають калейдоскоп емоцій - від відчаю до надії. Це історія любові, де переплітаються пристрасть і смуток, а персонажі виписані надзвичайно живими і реалістичними.

Зйомки «Біл-стріт» почнуться в жовтні. До цього Дженкінс напише сценарій і поставить перший епізод серіалу The Underground Railroad за однойменним бестселером Колсона Вайтхед.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Баррі Дженкінс,