Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Едгар Райт може зняти сиквел

Едгар Райт може зняти сиквел "Малюка на драйві"

multikino.com, 07.07.2017 00:10, (прочит: 482 раз, коментовано: 0 раз)

Студія вже оголосила свою пропозицію


"Студія Sony попросила мене подумати про те, щоб написати сценарій сиквела, і забавно, що це один з небагатьох проектів, до яких я міг би зробити продовження, тому що в ньому закладено потенціал для подальшого розвитку персонажів. У більшості сиквелів, крім випадків, коли ви можете глибше зануритися в історію, доводиться винаходити спосіб, щоб почати все з чистого аркуша. На мій погляд, в "Малюка на драйві" ще можна зробити дещо в рамках цього сюжету", - заявив постановник.

"Малюк на драйві", який потрапить в прокат тільки в серпні, розповідає про юного водія, що допомагає злочинцям ховатися з місць злочинів. Через стару травму в його вухах стоїть постійний дзвін, який він змушений заглушати поп-музикою. Головні ролі в картині виконали Ансель Елгорт, Лілі Джеймс, Кевін Спейсі, Джеймі Фокс і Джон Хемм.

За перші п'ять днів американського прокату фільм зібрав 30 млн доларів при бюджеті в 34 мільйони. "Малюк на драйві" був захоплено прийнятий критиками. На зібранні рецензій Rotten Tomatoes його рейтинг становить 97% при 204 відгуках.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Малюк на драйві,