Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Спортивна комедія

Спортивна комедія "Битва статей" отримала перший постер (ФОТО)

multikino.com, 01.07.2017 07:00, (прочит: 1001 раз, коментовано: 0 раз)

У головних ролях Емма Стоун і Стів Каррел


У центрі сюжету перебуває тенісний матч 1973 року, між першою ракеткою світу Біллі Джин Кінг (Емма Стоун) та екс-чемпіоном Боббі Ріггс (Стів Карелл).

Протистояння молодої чемпіонки і 55-річного переможця турнірів Великого Шолома було прозвано «битвою статей», а також стало найрейтинговішою спортивною телепрограмою всіх часів - матч дивилися 50 мільйонів американців. Тенісний поєдинок відбувся в той час, коли суспільство саме активно обговорював проблему рівності чоловіків і жінок. Думки Кінг і Ріггса з цього питання перебували на різних полюсах, при цьому кожен з них боровся зі своїми більш особистими проблемами. Підтримуючи чоловіка в боротьбі за рівну оплату виступів спортсменів обох статей, Біллі Джин паралельно намагалася усвідомити свою сексуальність, в той час як Боббі ризикував репутацією в спробі повернути собі колишню славу. Разом Кінг і Ріггс влаштували грандіозний спортивне спектакль, який викликав широкий резонанс далеко за межами тенісних кортів.

Режисерами «Битви статей» виступили Джонатан Дейтон і Валері Фаріс («Рубі Спаркс», «Маленька міс Щастя»), над сценарієм працював Саймон Бофой («127 годин», «Мільйонер з трущоб»). У каст також увійшли Елізабет Шу, Алан Каммінг, Джессіка МакНемі, Остін Стоуелл, Сара Сілверман і інші.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Битва статей,