Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гільєрмо дель Торо шкодує, що відмовився від

Гільєрмо дель Торо шкодує, що відмовився від "Гаррі Поттера"

multikino.com, 28.06.2017 07:50, (прочит: 1029 раз, коментовано: 0 раз)

Цікаво, як би виглядав фільм з його участю?


Схоже, що в честь 20-річчя з дня виходу першої книги про пригоди хлопчика зі шрамом, всі вирішили зізнатися в чомусь наближеному до Гаррі Поттера.

Але, схоже, що найбільш вражаючим визнанням поділився Гільєрмо дель Торо - режисер, який може похвалитися однією з найбільш топових фільмографій в Голлівуді.

Під час візиту на фестиваль Annecy у Франції дель Торо зізнався, що шкодує про свою відмову від постановки однієї з частин «Гаррі Поттера».

За словами режисера, у нього є «найнеймовірніші можливості сказати" ні "великим проектам». Коли ж у дель Торо запитали про те, чи шкодує він про відмову від будь-якого фільму, постановник відповів, що таких стрічок зовсім небагато, але серед них є «Гаррі Поттер».

І хоча Гільєрмо не уточнив, яку саме з 8 частин поттеріани у нього був шанс поставити, раніше з'являлися повідомлення про те, що режисерові пропонували зайнятися «В'язнем Азкабану». Це ж підтвердив і зняв в результаті стрічку Альфонсо Куарон, що розповідав, що саме дель Торо умовив його зайняти пост режисера проекту.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гільєрмо дель Торо,