Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 красивих фільмів, в естетику яких ви захочете зануритися

5 красивих фільмів, в естетику яких ви захочете зануритися

multikino.com, 23.06.2017 14:17, (прочит: 294 раз, коментовано: 0 раз)

Для тих, чиї очі жадають неймовірною картинки


Не секрет, що сучасний кінематограф досконало вивчив свого глядача і знає, що в кінотеатр його заманити можна за допомогою зворушливої історії або ж красивої картинки. Якщо ж ви з тих кіноманів, яким видовище понад хліба, ці історії для вас і ми гарантуємо, що після перегляду вам захочеться перенестися на екран або хоча б зробити стильну фотосесію, в чому завжди допоможуть фони з тканини. Крім того, з останніми ви відчуєте себе справжніми кінозірками!

Загадкова історія Бенджаміна Баттона

Послужний список цієї стрічки за грим і спецефекти без зайвих слів доводять, що вас чекає неймовірна картинка, а історія-екранізація відомої новели Фітцджеральда гарантує цілком захопити увагу. Фантастична повість про чоловіка, який народився 80-річним дідом і з кожним роком молодшає, наближаючись до точки дитячого віку, його переживання, такі несхожі з тими, які бувають в житті кожного і почуття, від яких не можна сховатися в будь-якому віці плюс естетично наповнені кадри зроблять фільм обов'язковим до перегляду.

Ла-ла-ленд

Складно знайти людину, яка не подивилася б цей фільм раз або двічі, але якщо ви все ще не дійшли до перегляду, то ми настійно радимо! Мія - офіціантка на знімальному майданчику в серці Голлівуду, а Себастьян - невдаха-музикант, чиєю мрією життя є джаз і власне кафе. Вони зустрічаються в мить, коли все в житті летить шкереберть і за дивним велінням долі залишаються разом, щоб любити або ж бути один для одного мотивацією. Але чи зможуть почуття вистояти в момент удачі і щастя? Додайте до цього атмосферу старих мюзиклів і неймовірні костюми - «Ла-ла-ленд» точно закохає вас в країну мрій.

Виживуть лише коханці

Трохи дивний фільм про вампірів, які відрізняються від тих, що ми звикли бачити з фільмів про Дракулу чи Беллу з Калленами. Адам і Єва - вампіри, що носять біблійні імена і живуть вже кілька століть, абсолютно різні за характерами, але закохані одне в одного. Він - ненавидить життя і в темному будинку складає відмінну музику, вона - сучасна і стильна. Фільм про любов і виживання, пронизаний яскравими кольорами і драматичною музикою точно торкнеться вашої душі.

Артист

Німа чорно-біла стрічка, створена в 2011 році, занурить вас в світ, коли кінематограф тільки зароджувався і музика була найкращим способом показати всі почуття і переживання на екрані. Ця магія кіно заробила кілька «Оскарів» - цілком заслужено! - і вона безперечно варто вашого часу.

Велика риба

Кожен фільм або мультфільм Тіма Бартона заворожує глядача, але «Велика риба» - особливий шедевр цього маестро кіно. Батько головного героя прожив неймовірне життя, сповнене казки навіть в звичайних подіях. Всі історії батько розповідає близьким, але одного разу саме вони стають каменем спотикання у відносинах з молодим сином, який виріс з казкових історій.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми, естетика,