Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм про Хана Соло покинули два режисери

Фільм про Хана Соло покинули два режисери

multikino.com, 21.06.2017 23:00, (прочит: 740 раз, коментовано: 0 раз)

Зйомки все ще тривають


Режисери безіменного фільму про Хана Соло Філ Лорд і Крістофер Міллер вибули з проекту. Як повідомляє Variety, причиною тому став конфлікт постановників з главою Lucasfilm Кетлін Кеннеді.

«Філ Лорд і Крістофер Міллер - талановиті кінематографісти, що зібрали видатний акторський склад, - йдеться в заяві Кеннеді, опублікованому на сайті Lucasfilm. - Однак стало ясно, що у нас є творчі розбіжності по фільму, і ми вирішили розлучитися. Незабаром буде оголошено, хто стане новим режисером».

З боку Лорда і Міллера заява звучить так: «На жаль, наше бачення не збігалося з партнерами по проекту. Як правило, ми не любимо словосполучення "творчі розбіжності", але в цьому випадку дане кліше підходить. Ми пишаємося виконаною роботою».

Головну роль в проекті отримав Олден Еренрайк, відомий за фільмом братів Коен «Хай живе Цезар!». Він грає молодого контрабандиста Хана Соло, чию роль в космічній сазі з блиском виконав Харрісон Форд. Разом з Еренрайком у фільмі зайняті Дональд Гловер, Емілія Кларк, Вуді Харрельсон і Тенді Ньютон. За словами глави студії Disney Боба Айгер, фільм покаже історію Соло з 18 до 24 років: як він отримав в своє розпорядження «Сокола тисячоліття» і як познайомився з Чубаккою. Над сценарієм працювали Лоуренс Кездан і Джон Кездан.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Хан Соло,