Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Деніел Дей-Льюїс йде зі світу кіно

Деніел Дей-Льюїс йде зі світу кіно

multikino.com, 21.06.2017 07:50, (прочит: 709 раз, коментовано: 0 раз)

Причини досі невідомі


Один з провідних сучасних акторів, англієць Деніел Дей-Льюїс, зіграв свою останню роль. Знявшись у Пола Томаса Андерсона в драмі «Примарна нитка», Дей-Льюїс оголосив про відхід з професії. Повідомлення опублікувала його прес-секретар Леслі Дарт. На жаль, причини, що спонукали зірку «Нафти» залишити кіно, не повідомляються.

«Деніел Дей-Льюїс більше не буде працювати актором, - йдеться в заяві. - Він неймовірно вдячний всім, з ким йому довелося працювати і всім, хто стежив за його творчістю. Це особисте рішення. Подальших коментарів з цього питання не буде ні від нього, ні від його представників ».

Деніел Дей-Льюїс - єдиний актор, який став володарем трьох премій «Оскар» в номінації «Краща чоловіча роль». Кожна його роль, а за свою кар'єру він зіграв надзвичайно мало для актора свого рівня, привертала увагу глядачів і викликала овації критиків. Дей-Льюїс славився своїм зануренням в роботу. Для ролі лікаря-спокусника в «Нестерпної легкості буття» він вчив чеську мову. Він не вилазив з інвалідного крісла, коли грав хворого на церебральний параліч у драмі «Моя ліва нога». Щоб зіграти в «Останньому з могікан», актор пройшов жорстоку фізичну підготовку, навчившись жити в лісах і добувати собі їжу.

Незважаючи на свою надзвичайно високу затребуваність, Деніел Дей-Льюїс залишався затворником: він не вів типовий для зірок спосіб життя, не любив галас і тримався далеко від уваги преси. 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Деніел Дей-Льюїс,