Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі новинки кіно цього сезону: 3 фільми, які не можна пропустити

Кращі новинки кіно цього сезону: 3 фільми, які не можна пропустити

multikino.com, 18.06.2017 20:32, (прочит: 213 раз, коментовано: 0 раз)

Що обов'язково потрібно подивитися?


Кожен сезон, місяць і навіть тиждень радують кіноманів незліченною кількістю нових стрічок, які, завдяки яскравим постерам і захоплюючим трейлерам, здається, неможливо не побачити. Але все ж наш час не гумовий і хочеться ретельно вибрати фільм, щоб потім не шкодувати про перегляд. Які кращі новинки в hd цього сезону потрібно обов'язково побачити до сезону «оскарівських» прем'єр?

Диво-жінка

Фільм про жінку, яка зняла жінка, - так скептично називають цю стрічку ті, хто ще не дійшов до перегляду чергової екранізації коміксом від DC Cosmics. Але в разі цієї стрічки іронія абсолютно зайва - режисерський прорив Петті Дженкінс в тандемі з Галь Гадот подарував відмінний бойовик з акцентом на слабку стать, яка, як виявилося, здатна врятувати людство.

Діана народжена «з глини», як повідомляє їй мати - королева амазонок, абсолютно не бажаючи, щоб дівчинка вчилася битися і захищати себе. Але коли дівчина підростає і інші амазонки наполягають на навчанні Діани, мати поступається і несподівано для себе Діана відкриває свої суперсили. Раптово мирний острів амазонок наздоганяє Друга світова війна і Діана вирішує відправитися у великий світ, щоб захистити невинних людей і знайти своє призначення.

Вартові Галактики. Частина 2

Ще один фільм про супергероїв, який, схоже, зібрав не тільки непогану касу, а й відмінні відгуки критиків, і це при тому, що фільм є сиквелом стрічки 2014 року. У першій частині відомі глядачеві Пітер, Гамора, Дракс, малюк Грут і Ракета успішно захищають батареї від монстра, знищуючи останнього. Команда вартових, які раніше були дрібними злодіями і розбійниками, поповнюється відразу двома новими героями - адміралом Спустошувачів і сестрою Гамори, причому дуже вчасно, так як вартовим доведеться знову зіткнутися зі злом і на цей раз противник буде більш серйозним, ніж раніше.

Пірати Карибського моря: помста Салазара

Фанати всіма улюбленого Джека Горобця можуть зітхнути спокійно - п'ята частина не стане останньою, кінокомпанія Disney планує ще як мінімум стільки ж частин, тому можна спокійно сісти і переглянути всі пригоди п'яного Деппа і таких же друзів-піратів.

У п'ятій частині «Піратів» Воробей не може встояти перед тим, щоб поспасть в нову халепу - після пригод з сексуальною піраткою, яку зіграла Пенелопа Крус, Джек перебуває у бігах, адже шукає його давній ворог - капітан Салазар. Останній разом зі своєю командою тривалий час перебував в ув'язненні в Диявольському трикутнику, і вирвавшись звідти, оголошує справжнє "полювання за відьмами", намагаючись знайти Горобця.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

новинки,