Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кевін Сміт почав зйомки фільму жахів про Крампуса

Кевін Сміт почав зйомки фільму жахів про Крампуса

multikino.com, 18.06.2017 07:50, (прочит: 552 раз, коментовано: 0 раз)

Нас чекає антологія?


Ще кілька років тому Сміт планував випустити хоррор-антологію про різдвяному демона, яка носила назву «Comes the Krampus». Потім проект був перейменований в «Anti-Claus», але тут наспів Майкл Доерті зі своїм «Крампусом», і ідею довелося відкласти в довгий ящик.

 «Ми хотіли зняти фільм про Крампусf, поки нас не випередили. Це повинна була бути антологія в стилі "Калейдоскопа жахів" або, щоб стало зрозуміло нашим юним глядачам, "Калейдоскопа жахів 2". Коротше, антологія - це як "Чорне дзеркало". Але проект довелося відкласти, тому пізніше ми вирішили переосмислити той упоротий сценарій і зробити щось зовсім інше. У підсумку просто викреслили всі різдвяні мотиви і самого Крампусf, залишивши скрипт майже тим же самим», - повідомив режисер час трансляції на Facebook.

Тепер в центрі уваги виявиться довгоносий монстр, який карає негідників: «Ніхто не захоче дивитися, як невинним людям пускають кров, але коли хтось переступає межу і поводиться по-справжньому погано, то ви просто зобов'язані примусити лиходія як слід помучитися, нехай навіть найжорстокішим способом, і публіка прийме це на "ура"», - додав Сміт.

Дизайн чудовиська розробив Роберт Курцман, який надихнувся популярним графіті часів Другої світової війни. Над сценарієм Кевін Сміт працював разом з Ендрю МакЕлфрешем ( «Білі Курчата»), дата релізу «KillRoy Was Here» на даний момент невідома.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кевін Сміт,