Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Серії

Серії "Американської історії злочинів" помінялися місцями

multikino.com, 17.06.2017 01:10, (прочит: 607 раз, коментовано: 0 раз)

Неочікуваний поворот


Серії, присвячені вбивству модельєра Джанні Версаче, вийдуть раніше, ніж сезон, що розповідає про наслідки урагану «Катріна».

Про це офіційно оголосив телеканал FX. Виробництво чергового сезону «Американської історії злочинів» почалося в квітні 2017 го. Трансляція нових серій запланована на початок 2018 року.

До того заявлялося, що історія про ураган «Катріна» стане продовженням антології. Однак тепер відомо, що її зйомки стартують на початку 2018 го.

Минулий план полягав у тому, щоб зняти одночасно два сезони, а протягом 2018-го показати їх один за одним, оскільки Райан Мерфі і FX вирішили не запускати нові епізоди в нинішньому році.

Вони заявили, що їх турбувала відповідність тієї високої планки, яку задав перший сезон. Він докладно розповідав про судовий процес над колишнім футболістом і актором О. Джей Сімпсоном.

Другий сезон, який раніше позиціонувався як третій, детально досліджує вбивство модельєра Джанні Версаче. Роль його сестри Донателли зіграє Пенелопа Крус. Нещодавно видання Entertainment Weekly опублікувало перший промокадр з актрисою в цьому образі.

«Американська історія злочинів» стартувала в 2016-м і завоювала дев'ять премій «Еммі» і два «Золотих глобуса». Її шоураннер Райан Мерфі також відповідає за проекти «Американська історія жахів» і «Ворожнеча».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Американська історія злочинів,