Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Генії всесвітньої павутини і не тільки: 3 фільми про соціальну мережу

Генії всесвітньої павутини і не тільки: 3 фільми про соціальну мережу

multikino.com, 15.06.2017 19:57, (прочит: 238 раз, коментовано: 0 раз)

Ви не зможете відірватися від перегляду!


Сьогодні практично неможливо уявити своє життя без соціальних мереж, вільного доступу до інтернету чи не в будь-якій точці світу і різноманітності інформації та спілкування, які нам дарує мережа. Ми, які ще кілька років тому і уявити собі не могли такої свободи, бажаємо якісний хостинг, щоб наша свобода в інтернеті була захищеною, ретельно вибираємо не тільки провайдера, який принесе нам додому бездротовий і швидкий інтернет, але і веб хостинг, який можна буде налаштувати самостійно і без проблем. Тому такою популярністю користується віртуальний виділений сервер vps від freehost.com.ua https://vps.freehost.com.ua/, який стане незамінним помічником для всіх, хто проводить свій власний інтернет-бізнес і бажає захистити його. Хостинг провайдер надає freehost, установка якого відбувається буквально за хвилину і не вимагає великих умозатрат при адміністрації.

Розбираючись у всіх тонкощах інтернету, роботи і спілкування в ньому нас невблаганно тягне і до фільмів про комп'ютерних геніїв, які подарували нам додатки, сайти та мережі. Ну так що, почнемо перегляд?

Соціальна мережа

Фільм з Джессі Айзенбергом в ролі знаменитого творця Facebook Марка Цукерберга перенесе вас в тісні кімнати гуртожитку, де невинна забава переросте в сайт, який щодня відвідують мільйони, в зали суду, де будуть розбиратися скандальні моменти створення мережі і в життя хлопця, який народився диваком і генієм і ніколи не буде звичайним серед інших. Крім іншого, стрічка виразно доведе думку про те, що всі генії трохи дивні і дивакуваті, але все компенсує талант, чи не так?

Мережа

Стрічка 1995 року втілить в реальність кошмар будь-якого користувача - дівчина Анжела, яка працює програмістом, одного разу перетворюється в злочинницю нічого при цьому не зробивши. Особисті дані Анжели крадуть кіберзлочинці, перуть з усіх систем, знищуючи її як особистість, але створюючи як небезпечний елемент суспільства.

Пірати Силіконової долини

Розповідь про тих, хто давно вже перетворився в легенди сучасного ІТ-світу: Стів Джобс і Білл Гейтс. Їхні шляхи розходяться в самому початку: Джобс з друзями фантазують і створюють в старому гаражі, а Білл з другом Полом Алленом роблять старт в Гарварді. Через кілька десятків років їх будуть знати як творців різних забезпечень і комп'ютерів, але протистояння, що почалося в 70-тих, не скінчиться ніколи.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

соціальна мережа,