Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Люди Ікс: Темний Фенікс": назвали режисера проекту

multikino.com, 16.06.2017 00:10, (прочит: 477 раз, коментовано: 0 раз)

А також головну злодійку


Режисером стрічки «Люди Ікс: Темний Фенікс» призначений Саймон Кінберг, який працював в якості сценариста та продюсера багатьох частин франшизи. На роль центральної лиходійки проекту, Ліландри, розглядається Джессіка Честейн.

За сюжетом фільму, зібрані разом професором Чарльзом Ксавьє для захисту миру, який боїться і ненавидить їх, Люди Ікс пройшли через безліч битв, подорожували по безкрайніх просторах галактики і билися з безмежно могутніми противниками, але ніщо з цього не змогло підготувати їх до самого шокуючого випробуванню в їх житті. Один з членів їх команди - Джин Грей - знайшла силу, що знаходиться за межею нашого розуміння, і виявилася підпорядкована їй. Тепер команда мутантів повинна вирішити, чи варте існування цілої всесвіту життя одніє дорогої їм жінки, - говорить синопсис блокбастера, опублікований My Entertainment World.

Відомо, що дія сюжету розгорнеться через 10 років після подій попереднього фільму, тобто в 1990-і роки. До свої ролей повернуться Дженніфер Лоуренс, Майкл Фассбендер, Джеймс МакЕвой, Ніколас Холт, Олександра Шіпп, Софі Тернер, Тай Шерідан і Коді Сміт-МакФі.

На широких екранах «Темний Фенікс» виявиться 1 листопада 2018 року.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Люди Ікс: Темний Фенікс,