Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисер

Режисер "50 відтінків сірого" ненавидить свої фільми

multikino.com, 15.06.2017 23:40, (прочит: 713 раз, коментовано: 0 раз)

Саманта Тейлор-Джонсон не хоче передивлятися сиквели


Автор трилогії "50 відтінків сірого" змусила думати режисера першого однойменного фільму Саманту Тейлор-Джонсон, що вона ненавидить її. Е.Л. Джеймс (Еріка Леонард Мітчел) намагалася очолити знімальний процес і постійно викликала Джонсон для розмов наодинці.

Режисер фільму "50 відтінків сірого" Сем Тейлор-Джонсон розповіла виданню Sunday Times of London про жахливий досвід співпраці з письменницею Е. Л. Джеймс і про те, чому вона ніколи не стане дивитися сиквели картини.

"Мені подобаються всі люди, і я відчуваю себе ніяково, коли розумію, що я їм - ні. Я відчувала себе дуже ніяково через Е. Л. Джеймс", - розповіла Тейлор-Джонсон. Гідної творчої спілки у автора книги і режисера так і не вийшло, а тому Джонсон щиро рада, що більше ніколи не буде працювати над екранізацією відносин героїв романів Анастейші Стіл і Крістіана Грея, ролі яких у фільмі виконали Дакота Джонсон і Джеймі Доран. "Я не збираюся навіть дивитися сиквели. Вони викликають у мене нульовий інтерес", - додала Тейлор-Джонсон.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Саманта Тейлор-Джонсон,