Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка серіалу

Зірка серіалу "Твін Пікс" знялась для Playboy (ФОТО)

multikino.com, 15.06.2017 07:50, (прочит: 1914 раз, коментовано: 0 раз)

Медхен Емік сексуальна навіть через 25 років!


Медхен Емік, неймовірно спокуслива актриса, яка зіграла у 1990-х роках офіціантку Шеллі Джонсон, знову повернулася у "Твін Пікс" і до своєї ролі. 

Сам серіал, зміст і розуміння його серій надзвичайно втаємничені, тож навіть у інтерв'ю Playboy, для якого знялась 46-річна Медхен, актриса відповідала дуже обережно.

"Дейвід (Лінч, - прим. ред.) сказав нам: Неважливо, що ти думаєш про свою героїню - це поза обговоренням." Він це сказав, оскільки в моїх сценах часто були інші герої, дії яких викликали у мене чимало запитань на кшталт "Чому вони це роблять", "З чим це пов'язано і так далі". Однак, він правий, адже ми не хочемо руйнувати історію, ми хочемо, щоб люди дивилися і бачили все самостійно".

Медхен загадково розповідає, що "я часто бачила Дейвіда за усі ці роки, однак тоді, коли я прийшла і побачила усіх членів команди знову разом, я не змогла стримати сліз, як і Девід. І він сказав мені "Ну невже це не прекрасно? Як це відбувається знову?".

Нові серії третього сезону "Твін Пікс" виходять щопонеділка на каналі Showtime. Всього заплановано 18 епізодів. На момент написання статті вийшло вже шість серій.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Медхен Емік,