Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ніколь Кідман засоромила зірку

Ніколь Кідман засоромила зірку "Гри престолів" Кіта Харінгтона

multikino.com, 14.06.2017 23:40, (прочит: 1664 раз, коментовано: 0 раз)

Актори влаштували невеличкий словесний бій на шоу


Під час шоу "The Late Late Show", яка брала участь в ньому Ніколь Кідман привела зіркового гостя шоу - Кіта Харінгтона в крайнє збентеження. Через начебто невинне питання Ніколь, зірці "Гри престолів" довелося довго виправдовуватися - повідомляє Сегодня з посиланням на dailymail.co.uk.

Все почалося з того, що Кіт вирішив похвалитися своїми досягненнями в особистому житті. Харінгтон повідомив, що його давня подруга Роуз Леслі заселилася в його будинок. "Тепер я абсолютно щасливий - адже я живу з моєю коханою, яка, до того ж, є і моїм кращим другом!", - заявив він. На що Ніколь відреагувала досить несподівано: "Це звичайно здорово, що ви живете разом. Але коли ж ти, нарешті, на ній одружишся? Перш, ніж заселити її в свій будинок, міг хоча б зробити їй пропозицію! Зрозумій мене правильно, я дбаю про Роуз! ", - відчитала 30-річного актора Кідман, яка через пару тижнів відсвяткує своє 50-річчя.

Почувши таке від своєї колеги, Кіт страшно зніяковів. А потім почав виправдовуватися: "Ох, сама Ніколь Кідман закликала мене до відповіді. Ми одружимося, звичайно... Але ми просуваємося до цього потихеньку, крок за кроком... Роуз для мене дуже важлива! Адже ви знаєте, вона була єдиною людиною на Землі, кому я довірив свій секрет, коли всі думали, що мій серіальний герой Джон Сноу помер... ", - сказав він.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ніколь Кідман, Кіт Харінгтон,