Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 нових фільмів, які засновані на реальних подіях

5 нових фільмів, які засновані на реальних подіях

multikino.com, 17.06.2017 12:55, (прочит: 435 раз, коментовано: 0 раз)

Ми впевнені, їх варто подивитися!


Новий і якісно знятий, з улюбленими акторами і захоплюючими кадрами - такі фільми завжди цікаво дивитися, а якщо вони мають реальне підґрунтя, то перегляд ще більш притягує до великого екрану. Крім того, перегляд чергового кіношедеври легко поєднати з користю для себе - так, кронверк сінема пропонує перегляд шедеврів кінематографа мовою оригіналу, а ціни на квитки порадують завзятих кіноманів! Та й дивитися новинку завжди приємніше на великому екрані, тому не втрачайте часу, вейпарк кінотеатр - відмінне місце, щоб встигнути побачити фільми, про які ми розповімо вам нижче.

Цей рік почався кількома гучними прем'єрами - так, чого тільки варті оскароносні «Ла-ла-ленд» і «Місячне сяйво», які дісталися до нашого глядача в перші місяці 2017 того. Але, крім гучних голлівудських прем'єр, вийшло щонайменше 5 стрічок, заснованих на реальних подіях, які не можуть залишити байдужими.

Дружина доглядача зоопарку

Фільм з чарівною Джесікою Честейн, відомої по фільму «Інтерстеллар» і «Марсіанин», перенесе вас у військову Польщу, де подружжя Ян та Антоніна Жабинські володіють зоопарком. Коли під час бомбардування половина зоопарку виявляється зруйнованою, а звірів перевозять в Німеччину, пара вирішує прихистити у вільних приміщеннях євреїв і врятувати від нацистів. Однак, друг сім'ї - нацистський чиновник, який закоханий в Антоніну, і приховувати людей стає все важче.

Джекі

Фільм-біографія про життя колишньої першої леді США Жаклін Кеннеді, який розповідає про тих її кілька днів після вбивства чоловіка-президента. Стрічка будується на інтерв'ю, яке у Джекі бере журналіст і переривається на сцени вбивства, похорону і колишнього, щасливого життя пари. Не пропустіть можливості подивитися цю стрічку, адже Наталі Портман, яка зіграла Джекі Кеннеді, отримала номінацію на «Оскар» як краща актриса першого плану.

Танцівниця

Стрічка, яка відкрила світові відразу двох молодих і талановитих акторок - СоКо та Лілі-Роуз Депп. Перша зіграла американську танцівницю Лої Фуллер, яка тікає до Парижа, щоб там підкорити все своїм складним але захоплюючим танцем. Однак з часом слава Лої перетворюється на прокляття, коли Фуллер зустрічає молоду і талановиту Айседору Дункан.

Об'єднане Королівство

У травні чи не всі ЗМІ говорили про китайську принцесу, яка відмовилася від титулів заради коханого - ця стрічка покаже схожу історію, дія якої розгортається в менш демократичне століття. У центрі подій - принц Ботсвани і британка, між якими спалахують почуття. І любов ця не сприймається ні сім'ями, ні країнами.

Дюнкерк

Довгоочікуваний фільм від Крістофера Нолана розповість про відому битву за часів Другої світової війни. Британські, французькі та бельгійські солдати виявляються взятими в «кільце» противниками-німцями на берегах Франції. Британський флот повинен евакуювати понад 45 тисяч солдатів, але на ділі врятованими виявляться майже 340 тисяч осіб.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми, реальні події,