Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Знаменитості, яких не впізнали у фільмах і поза екраном

Знаменитості, яких не впізнали у фільмах і поза екраном

multikino.com, 15.06.2017 21:01, (прочит: 5508 раз, коментовано: 0 раз)

Ви напевно зараз побіжите переглядати улюблені картини!


Ми уважно стежимо за улюбленими акторами, переглядаємо їх минулі і майбутні кінопроекти, мріємо зустріти просто так на вулиці, можливо, зробити селфі і навіть випити по чашці кави за неспішною розмовою. Однак, увага іноді грає з нами в злий жарт, і ми не помічаємо улюбленців в камео, а деяких пропускаємо навіть проходячи мимо! Якщо ж ви впізнаєте себе у випадках, про які ми напишемо нижче, але все ж не залишаєте мрії побачити улюблених акторів наживо, Проконцерт може виконати вашу мрію - вибирайте улюблену зірку театру і кіно тут і плануйте довгоочікуване свято!

А тим часом спробуємо з'ясувати, які «фейлові» моменти траплялися з нами при перегляді улюблених картин.

Так, після того, як Дональд Трамп став президентом Сполучених Штатів Америки, безліч любителів кіно раптом згадало, що десь бачили цю шевелюру раніше. І дійсно, новообраний президент допомагав малюкові Кевіну МакКалістерові у другій частині культової комедії «Один вдома». У готелі «Плаза», де Кевін обманом використовував батьківську картку, щоб отримати розкішний номер, саме Трамп підказує, як пройти в хол.

Джеймс Кемерон, який подарував нам «Титанік», також з'явився в камео, причому роль для себе режисер вибрав незавидну. На самому початку фільму, коли йде посадка пасажирів третього класу на корабель, доглядачі прискіпливо перевіряють людей на наявність вошей - особливо худого бороданя, яким був ніхто інший, як сам Кемерон.

Харрісон Форд - цікавий актор. Він практично волею випадку потрапив в «Зоряні війни», працюючи з артистами, які прийшли на проби, коли режисер вирішив вибрати його на роль Хана Соло, але після миттєвої популярності, інші режисери побоювалися брати актора в камео або на другорядні ролі, щоб не перебити увагу до фільму. Так, Стівен Спілберг вирізав з «Інопланетянина» практично всі сцени з Фордом, але в ролі директора ви все ж могли його упустити.

Але все ж такі дрібні промахи глядача при перегляді фільму ніщо в порівнянні з життєвими ситуаціями. Так, до цих пір преса зі сміхом обговорює ситуацію у Франції, де жаліслива жінка прийняла Річарда Гіра, який надто вже вжився в роль, за бродягу і поділилася з ним шматком піци. Про те, що вона «прогавили» знаменитого актора, француженка дізналася тільки потім, коли їй показали газету з фото і історією. Самого Гіра дуже зворушила доброта жінки і потім він висловив їй свою подяку.

А ось кому пощастило впізнати актора, так це парі молодят в нью-йоркському центральному парку. Елізабет і Райан якраз робили фото для альбому, як розгледіли в одному з бігунів Тома Хенкса! Та й сам актор був не проти урізноманітнити знімки пари, тому селфі з молодятами і Хенксом легко можна побачити в мережі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

актори,