Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Головного злодія

Головного злодія "Чудо-жінки" списали з існуючого персонажа

multikino.com, 12.06.2017 06:20, (прочит: 853 раз, коментовано: 0 раз)

Наприклад, німецька армія під час Першої світової дійсно здійснювала військові злочини проти бельгійських цивільних, а сили Антанти дійсно не відрізнялися бездоганним моральним обличчям. До того ж антагоніст у виконанні Денні Х'юстона був змальований з реального німецького генерала. Про це пише Vulture.

Лиходія в особі Х'юстона у фільмі називають генералом Людендорфом. У німецькій армії часів Першої світової і справді був генерал на ім'я Еріх Людендорф. Цей високопоставлений офіцер керував силами німецького фронту на пізніх етапах війни.

Як і екранний Людендорф, справжній теж виступив під кінець війни з досить сміливою ідеєю. Однак це було зовсім не співпраця з шаленою винахідницею ультрасучасного вбивчого газу, а всього лише операція під назвою «Весняний наступ», суттю якої було перенаправити кращі війська Німеччини на тотальне просування на західному фронті, щоб перемогти до прибуття американської армії. Це наступ призвів до найбільш кровопролитних боїв за весь час війни і до необоротно великих втрат для німців.

На відміну від кінематографічно Людендорфа, який був гладко поголений, справжній носив вуса.

А тут обережно, спойлер! На відміну від героя Денні Х'юстона, який був убитий Чудо-жінкою в передостанньому бої, реального генерала вбив рак печінки в 1937 році.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Чудо-жінка,