Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дуейн Джонсон показав перший кадр з

Дуейн Джонсон показав перший кадр з "Ремпейдж" (ФОТО)

multikino.com, 12.06.2017 01:10, (прочит: 691 раз, коментовано: 0 раз)

Зйомки екшен-стрічки все ще тривають


Дуейн Джонсон поділився новою фотографією зі зйомок екшен-стрічки «Ремпейдж» за участю Наомі Харріс. Також до складу екранізації популярної аркади 1980-х входять Джеффрі Дін Морган, Джо Манганьєлло, Малин Акерман і Джейк Лейсі.

Приматолог Девіс Окойї (Дуейн Джонсон) вважає за краще триматися подалі від людей і дружить з Джорджем, дуже розумним альфа-самцем - горилою, якого він виховував з самого народження. Але генетичний експеримент, який вийшов з-під контролю, перетворює слухняну мавпу в запеклого монстра. Більш того, незабаром виявляється, що існують і інші модифіковані хижаки. Поки свіжостворені чудовиська перетворюють на руїни Північну Америку, стираючи з лиця землі все, що попадається у них на шляху, Окойї разом з опальним генним інженером намагається винайти антидот, прориваючись по нескінченному полю бою не тільки, щоб запобігти глобальній катастрофі, але й врятувати безстрашну істоту , яка колись була його другом.

Режисером проекту виступає Бред Пейтон ( «Розлом Сан-Андреас», «Подорож 2»), а продюсером - Бо Флінн ( «Рятувальники Малібу»). Останню версію сценарію написали Карлтон Кьюз і Райан Кондао.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ремпейдж,