Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бред Пітт вперше вибачився перед Дженіффер Еністон

Бред Пітт вперше вибачився перед Дженіффер Еністон

multikino.com, 11.06.2017 23:40, (прочит: 2096 раз, коментовано: 0 раз)

Колись актор кинув Еністон заради Джолі


Всесвітньо відомий актор Бред Пітт у відвертому інтерв'ю різнался, що покінчив із згубними звичками, а тепер зробив наступний крок у своєму "відновленні" - вибачився перед колишньою дружиною Дженніфер Еністон.

"Після розлучення з Анджеліною Джолі 53-річний актор припинив вживати алкоголь і почав терапію, і за словами джерел, нещодавно зв'язався з Джен, щоб вибачитися вперше після їхнього розлучення в 2005 році".

Пара розлучилася після того, як під час зйомок фільму "Містер і місіс Сміт" Пітт закрутив роман з Джолі. "Бред вибачився за біль, який заподіяв їй. Він зазвичай не розкриває так свої почуття, але проходячи через терапію, він навчився висловлювати їх. Він говорив про всю болю, який заподіяв їй", - говорить джерело.

Незважаючи на гнів друзів Еністон щодо Бреда, особливо після його з Анджеліною фотосесії для W Magazine незабаром після їхнього розлучення, актриса "була дійсно вражена його вибаченнями". "Для них почалася нова ера", - додав співрозмовник видання.

"Вона була неймовірно зворушена вибаченнями, які він приніс. Вона сказала йому, що прощає його і порадила фокусуватися на майбутньому", - сказав він.

Видання зазначає, що спроби Бреда відновити зв'язок з Джен збіглися з дворічним ювілеєм її шлюбу з чоловіком Джастіном Теру.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бред Пітт, Дженіффер Еністон,