Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Померла Глен Хедлі: зірка

Померла Глен Хедлі: зірка "Пропащих шахраїв" і "Діка Трейсі"

multikino.com, 11.06.2017 05:00, (прочит: 785 раз, коментовано: 0 раз)

Актрисі було 62 роки


Гленн Хедлі народилася в портовому містечку Нью-Лондон, перші роки провела в Сан-Франциско, а вчилася в Нью-Йорку.

 На початку 1980-х в Чикаго Хедлі грала в спектаклі «Прокляття голодуючого класу» разом з Джоном Малковичем. Пізніше він стане її чоловіком. Приблизно в ті ж роки актриса починає виконувати маленькі ролі в кіно. «Четверо друзів», «Доктор Детройт», «Фанданґо», «Пурпурова троянда Каїра» - її перші роботи в Голлівуді.

У 1988 Гленн Хедлі зіграла в комедії Френка Оза «Відчайдушні шахраї». Саме за грошовий стан її героїні боролися аферисти у виконанні Майкла Кейна і Стіва Мартіна. Рік по тому на американські екрани виходить «Самотній голуб» з її участю - міні-серіал по славнозвісному роману Ларрі МакМертрі.

У 1990-му вийшов «Дік Трейсі» Воррена Бітті - хітова екранізація однойменних коміксів. Хедлі зіграла в картині кохану протагоніста. Інша велика роль - «Смертельні думки» Алана Рудольфа.

Серед інших помітних картин за участю Хедлі «Опус містера Холланда», «Сержант Білко», «Два дні в долині», «Сніданок для чемпіонів» і «Таймкод». У 2013-му вона з'явилася на екранах в ролі матері головного героя в режисерському дебюті Джозефа Гордон-Левітта «Пристрасті Дон Жуана».

Останнім часом Хедлі брала участь у створенні серіалу «Людина з майбутнього» від Hulu. Всього було відзнято п'ять епізодів із запланованих 13 серій. Як повідомляють продюсери проекту, Хедлі не буде замінена іншою актрисою.

«Вона була просто ідеальною і фантастично талановитою», - так відгукнувся про актрису Річард Дрейфус, який працював з нею над «Опус містером Холланда».





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Глен Хедлі,