Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Американське телебачення перезапускає серіал

Американське телебачення перезапускає серіал "Поганці"

multikino.com, 08.06.2017 07:50, (прочит: 658 раз, коментовано: 0 раз)

Серіал поки що не має офіційної назви


Продюсувати перезапуск «Поганців» буде один з авторів серіалу «Я - зомбі» - Дайан Руджеро. Вона ж напише сценарій і візьме на себе обов'язки шоураннера.

В якості виконавчих продюсерів до американських «Поганців» приєдналися Джош Шварц, Стефані Севадж, а також творці оригінального шоу Ховард Оверман і Мюррей Фергюсон. Пілотну серію поставить Вікторія Махоні.

Серіал «Поганці», який проіснував п'ять сезонів на британському каналі E4, розповідав про декількох юних правопорушників, після удару блискавки отримали справжні надздібності. Головні ролі в проекті виконували Іван Реон, Роберт Шіен, Лорен Соча, Антонія Томас і Нейтан Стюарт-Джарретт.

Розробляти нову версію цієї історії канал Freeform, раніше відомий як ABC Family, почав в 2016 році. Виробництвом пілотного епізоду відає компанія Fake Empire.

У проекту вже підібраний основний акторський склад: Ешлі Латроп (Аліша), Тре Холл (Кертіс), Еллі МакДональд (Келлі) і Джейк Каннавале (Нейтан). Хто буде новим виконавцем ролі Саймона, зіграного Іваном Реоном, поки не вказується.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Поганці,