Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірки

Зірки "Фарго" і "Краще телефонуйте Солу" знімуться у Стівена Спілберга

multikino.com, 08.06.2017 06:20, (прочит: 805 раз, коментовано: 0 раз)

Став відомий акторський каст фільму "Документи"


Боб Оденкірк, Сара Полсон, Бредлі Уітфорд, Елісон Брі, Меттью Різ, Брюс Грінвуд, Девід Кросс, Керрі Кун, Майкл Стулбарг, Зак Вудс, Трейсі Леттс і Джессі Племонс стали частиною акторського складу нового проекту Стівена Спілберга, присвяченого публікації в газеті The Washington Post в 1971 році секретних документів про реальний стан в'єтнамської війни.

Всі згадані актори були задіяні в провідних американських серіалах - від «Краще телефонуйте Солу» до «Силіконової долини».

Головні ролі в картині виконають Том Хенкс і Меріл Стріп.

Раніше картина називалася The Post. Сценарій Ліз Ханни в 2016-му потрапив в так званий «Чорний список» кращих неопублікованих текстів, які сподобалися студійним топ-менеджерам, але поки не пішли в виробництво.

Том Хенкс зіграє редактора Washington Post Бена Бредлі, а Меріл Стріп виконає роль видавця газети Кетрін Грем. Їх герої колись стали ініціаторами оприлюднення здебільшого секретних документів, наданих громадськості аналітиком Держдепартаменту США Деніелом Еллсбергом.

У звітах говорилося про те, що США навмисно ескалює війну у В'єтнамі і тепер більше не в змозі вийти переможцями з конфлікту, тоді як публічно влада стверджувала протилежне.

Фінансуванням проекту займаються Fox і Amblin Entertainment.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Стівен Спілберг, "Документи",