Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"О чем говорят мужчины": розповіли деталі майбутнього фільму

multikino.com, 06.06.2017 05:00, (прочит: 1776 раз, коментовано: 0 раз)

Про що ж говоритимуть герої?


У Москві стартували зйомки комедії «Про що говорять чоловіки. Продовження», в якій головні герої у виконанні учасників «Квартету І» відправляться в Санкт-Петербург.

Отже, на цей раз Льоша, Слава, Каміль та Саша їдуть до Пітера. Причому троє з чотирьох навіть не знають, навіщо вони туди їдуть. Але в якийсь момент стає зрозуміло, що це неважливо. Важливо, що їдуть. І, звичайно, погано, що вдома залишилася купа невирішених проблем, але як же добре, що про них можна не думати... хоча б до понеділка. І ще, звичайно, погано, що відстали від сапсана і довелося їхати в плацкарті, але як же це несподівано добре... і затишно. А ще несподівано добре буває випити о п'ятій ранку текілу-бум. Начебто рано... але так вчасно! А як це надихає на всякі звершення! За один день наші герої перемагають німців, ховають дядю Борю, переживають за Михайла Прохорова, співають пісню з улюбленого мультфільму і несподівано для себе згадують слово «дендрологічний», погоджуються з провідницею поїзда «Адлер-Мурманськ», що Мессі краще, ніж Роналду, і з'ясовують, як правильно вести себе з грошима, щоб вони на тебе не образилися.

«Квартет І» про новий фільм:

Ростислав Хаїт:
«Очевидно, у нас заведений механізм, який кожні два роки виробляє щось нове, тому кожні два роки ми випускаємо новий фільм. Ми розуміли, що будемо робити третю частину "Про що говорять чоловіки", але чекали, коли накопичиться матеріал - не менш, а може бути і більш якісний, ніж в попередніх фільмах. І ось приступили до зйомок і хочемо зробити хороше кіно. Ми продовжуємо говорити про жінок, але концентрація розмов про них зменшилася. Натомість збільшилася кількість рефлексій з приводу того, що раніше ми про жінок говорили більше, а тепер... дорослішаємо. Нас стали цікавити інші речі - що таке щастя? Чи швидкоплинне воно? Як взагалі його досягати? Слоган нашого фільму "Будьте щасливі при найменшій можливості". Ось, власне, кіно про це. Про те, що треба намагатися не упускати моментів, коли ти можеш бути щасливий».

Леонід Барац: «Наші герої на цей раз відправляються з Москви до Пітера. І в процесі поїздки ми розуміємо, що причина, по якій ми їдемо в Пітер не важлива і не потрібна. Тому що нам так добре вчотирьох... коли з нас злітає вся лушпиння, ми перестаємо бути працівниками, чоловіками, батьками, дітьми, і стаємо собою. Наша подорож, звичайно ж, буде неспокійною, і звичайно, ми весь час будемо розмовляти. Все це буде відбуватися під музику "Би-2", і ми сподіваємося, буде багато сміху.

Про що наше нове кіно? Про нас. Ми завжди знімаємо про себе. Про те, що нас хвилює. Останнім часом вкрай рідко зустрічаються компанії, де ти чуєш людську розмову. Всі обговорюють курс долара, машини, ресторани. У кращому випадку - погоду. А ось коли починається людська, душевна розмова - це ж найголовніше. Це радість спілкування. Де смачно поїсти або куди правильно поїхати відпочити - теж важливо, але це не головне. Оточувати себе своїми і розмовляти про те, що хочеться - це велика і важлива частина життя, хіба ні?».

Каміль Ларін: «Це мій герой витягує всіх до Пітера. Чому Пітер? По-перше, це гарне місто і один з найулюбленіших, по-друге, там білі ночі і романтика, по-третє, ми їдемо туди, щоб ще раз просто побути разом і порадіти. Адже потрібно вміти радіти, а ми часто з кислими обличчями ходимо. Ось зараз не було у нас хорошої весни - і всі засмутилися, а потім прийде спека, і все знову будуть нити з приводу спеки і забудуть, що в травні був сніг. Наш фільм про те, що треба вміти радіти, радіти всьому. Але так легко говорити, коли тобі добре, складніше, коли тобі важко. Але намагатися все одно треба. У нашому новому фільмі мій персонаж говорить прекрасну фразу: "Тихо, тихо, тихо. Відчуйте. Щастя!". Наш фільм про пошук цього стану».

У акторський склад стрічки також увійшли Олексій Барабаш, Олена Підкамінська, Тетяна Догілєва, Леонід Канівський, Христина Бабушкіна та інші. Реліз очікується в 2018 році.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

О чем говорят мужчины,