Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Террі Гілліам закінчив зйомки

Террі Гілліам закінчив зйомки "Людини, яка вбила Дон Кіхота"

multikino.com, 06.06.2017 00:10, (прочит: 657 раз, коментовано: 0 раз)

Зйомки тривали 17 років


Виробництво завершилося 4 червня. Про це у своєму Facebook повідомив сам Террі Гілліам: «Вибачте за довге мовчання. Я був зайнятий тим, що завантажував речі у вантажівку, і зараз я повертаюся додому. Після 17 років ми закінчили зйомки "Людини, яка убила Дон Кіхота". Велике спасибі всій знімальній групі і тим, хто вірив в нас. Кіхот живий!»- написав режисер.

Вперше до проекту Гілліам підступився в 2000 році. Тоді головні ролі в картині повинні були зіграти Жан Рошфор і Джоні Депп. Однак проблеми з фінансуванням і кліматичні умови призвели до того, що режисер змушений був згорнути зйомки.

Надалі Гілліам планував відродити проект з Робертом Дювалем в головній ролі, однак і ця спроба виявилася невдалою.

У лютому 2017 року було офіційно оголошено про те, що режисер «Людини, яка убила Дон Кіхота» все ж приступив до зйомок. Вони пройшли в Іспанії і Португалії.

Головні ролі в картині зіграли Джонатан Прайс, Адам Драйвер, Стеллан Скарсгард, Ольга Куриленко, Жуана Рібейру, Оскар Хаенада, Хорді Молья, Серджіо Лопез і Россі де Пальма.

Правами на прокат фільму в США, Канаді та Великобританії володіє Amazon Studios. У Німеччині та Австрії дистриб'ютором стала компанія Telemunchen.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Террі Гілліам,