Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

TNT відмовився перезапускати серіал від Шьямалана

TNT відмовився перезапускати серіал від Шьямалана

multikino.com, 03.06.2017 22:25, (прочит: 515 раз, коментовано: 0 раз)

Проект "Байки зі склепу" міг стати багатосерійним


Про те, що «Байки зі склепу» знову повернуться у вигляді серіалу, стало відомо в минулому році. Займатися проект повинен був режисер М. Найт Шьямалан.

Передбачалося, що шоу увійде в спеціальний двогодинний блок, присвячений хоррорам. У квітні 2016-го канал TNT замовив 10 епізодів нових «Байок».

Однак в недавньому інтерв'ю виданню Deadline президент TNT Кевін Райлі повідомив, що поки про відродження антології, як і взагалі про весь хоррор-блок, що планувався на каналі, можна забути: «Серіал потрапив в абсолютний юридичний розгардіяш з дуже складною структурою основних прав на нього. Ми витратили занадто багато часу. Так що я сказав: "Слухайте, я не буду чекати чотири роки заради цього проекту". Може бути, ми повернемося до нього коли-небудь, але в той же час до нас прийшов Рідлі Скотт, у якого дуже багато творчого ентузіазму».

Рідлі Скотт займеться на TNT спеціальним блоком програм (як художніх, так і документальних), присвячених науковій фантастиці.

«Байки зі склепу» - серія хоррор-коміксів, що видавалася в 1950-і роки. Пізніше на її основі було знято британський фільм і американський серіал, який проіснував сім років. Що в повному метрі, що в телевізійному форматі «Байки» завжди представляли собою короткі історії, повні жаху і гумору.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Байки зі склепу,