Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Девід Лінч зізнався про свою нелюбов до трейлерів

Девід Лінч зізнався про свою нелюбов до трейлерів

multikino.com, 01.06.2017 05:00, (прочит: 465 раз, коментовано: 0 раз)

А також розповів, які серіали дивиться


У розмові з журналом Rolling Stone Девід Лінч сказав: «У наш час трейлери розповідають практично весь сюжет. По-моєму, це згубно для фільмів. Особисто я нічого не хочу знати, коли йду в кінотеатр. Мені хочеться відкрити новий світ, виявитися в ньому і подивитися кіно з максимально гарною картинкою і звуком, а також без перерв».

Голлівуду, безумовно, без трейлерів ніяк. Навіть якщо на руках такий хіт, як фільм студії Marvel, необхідно залучати глядачів в зали, розповідаючи, що вони можуть незабаром побачити. Якщо мати хоч якесь зіткнення з зовнішніми джерелами інформації, опинитися на фільмі, нічого не знаючи про нього, в наш час неможливо.

Оригінальний «Твін Пікс» був зосереджений на пошуках вбивці Лори Палмер, королеви краси маленького містечка. Кожен епізод все більше ускладнював історію. Втім, на думку режисера, життя і так дуже складна штука, так що кіно теж має бути складним.

Новий «Твін Пікс» можна дивитися навіть якщо не бачив перші два сезони, вважає Лінч. Сам він їх не переглядав, але причину називати відмовляється.

З нових серіалів Девід Лінч відзначає «Божевільних» і «У всі тяжкі». А ще йому подобається канал Velocity, на якому показують, як реставрують і покращують автомобілі. Що ж до фільмів, то режисер зізнається, що як мінімум п'ять років вже нічого не дивився.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Девід Лінч,