Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стало відомо, хто зіграє головну роль у фільмі

Стало відомо, хто зіграє головну роль у фільмі "Рембо"

multikino.com, 31.05.2017 07:50, (прочит: 2143 раз, коментовано: 0 раз)

У Боллівуді готується ремейк відомого фільму


Індійський ремейк драми "Рембо: Перша кров" обзавівся виконавцем головної ролі, повідомляє Сегодня. Як повідомляє видання Deadline, їм стане нова зірка Боллівуда Тайгер Шрофф, в активі якого такі фільми, як "Літаючий Джатта" і "Право на любов". Постановником ремейка призначений Сідхарт Ананд, який зняв картини "Піф-Паф" і "Бережіться, красуні".

За його словами, такий герой, як Джон Рембо, надзвичайно важливий для національного кінематографа. "У нас багато романтичних фільмів, соціальних фільмів і просто життєвих фільмів. Але наша індустрія якось весь час трималася осторонь від таких жорстких бойовиків, на яких ми росли", - прокоментував режисер.

Сам Тайгер Шрофф стверджує, що ні має наміру вносити "радикальних змін" в знайомий глядачам образ, який створив на екрані Сильвестр Сталлоне. "Він зробив його настільки унікальним героєм, що я не хотів би позбавляти його харизми. У той же час, звичайно, ми не станемо займатися буквальним копіюванням", - сказав він. Зйомки фільму почнуться вже в 2017 році, а глядачам він буде представлений в 2018 році.

Нагадаємо, що оригінальна картина вийшла в 1982 році стала культовою в своєму жанрі. При виробничому бюджеті всього в 14 мільйонів доларів, вона заробила в прокаті більше 100 мільйонів. За першим фільмом послідували декілька продовжень.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Тайгер Шрофф,