Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Міла Йовович відмовилась зніматись у продовженні

Міла Йовович відмовилась зніматись у продовженні "Обителі зла"

multikino.com, 28.05.2017 05:00, (прочит: 1439 раз, коментовано: 0 раз)

Творці планують ще мінімум 6 фільмів


Кілька днів тому стало відомо, що франшиза "Обитель зла", яка налічує шість фільмів за серією відео ігор Resident Evil, буде перезапущено - але вже без Мілли Йовович, яка знімалася в "Обителі зла" протягом 15 років. Актриса вирішила прокоментувати ініціативу перезапуску, повідомляє Сегодня.

"Ну що ж, удачі їм з цим", - сказала Йовович, коли в ході інтерв'ю Comic Book несподівано дізналася від журналістів, що її тепер уже колишню франшизу перезапускають. "Перед тим, як оголошувати перезапуск, я б порадила знайти людей, які будуть ставитися до "Обителі зла" з такою ж пристрастю. В цьому жанрі люди дуже чутливі до фальшивок. У світі наукової фантастики / хоррорів дуже багато по-справжньому відданих фанатів, і вони аж ніяк не ідіоти. Вони відразу ж розуміють, коли щось робиться лише для того, щоб заробити на цьому якомога більше грошей".

Студія Constantin Film на деяке публічне невдоволення Мілли Йовович, тим часом, не зважає - вже відомо, що "перезапущена" франшиза також розрахована на 6 фільмів, а безпосередній контроль над перезапуском відійде Джеймсу Вану, режисерові "Форсаж 7", який зараз знімає для кіновсесвіту DCEU "Аквамена" з Джейсоном Момоа.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Обитель зла, Міла Йовович,