Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Педро Альмодовар зніме серіал для Netflix

Педро Альмодовар зніме серіал для Netflix

multikino.com, 27.05.2017 23:40, (прочит: 842 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер знайшов спільну мову з компанією


Як пише Fotogramas, Педро Альмодовар підписав угоду з Netflix на зйомку телесеріалу. Для постановника це буде перший досвід роботи на телебаченні, хоча він зізнався, що йому і раніше пропонували знімати для малого екрану.

На прес-конференції в день початку кінофестивалю Альмодовар зробив заяву, в якому сказав, що в Каннах, на його думку, не може перемогти фільм, який не опиниться на великому екрані. Багато хто відразу вирішили, що у фільмів Netflix «Окча» і «Історії сім'ї Майровіц» немає жодних шансів на нагороди. Однак свою заяву режисер робив іспанською мовою і дуже засмутився, що її зміст був втрачений через переклад.

«Немає нічого гіршого поганого перекладу або нерозуміння, - сказав Альмодовар в інтерв'ю IndieWire. - Ні я, ні будь-хто з журі не буде ділити фільми конкурсу на ті, що зняті Netflix, і всі інші. Ми будемо судити 19 картин, відібраних фестивалем».

Оригінальна репліка звучала так: «Для мене парадокс, якщо фільм, який отримає" Золоту пальмову гілку "та й будь-яку іншу нагороду, не можна буде побачити в кінотеатрах».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Педро Альмодовар,