Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Девід Ейр може зняти ремейк

Девід Ейр може зняти ремейк "Обличчя зі шрамом"

multikino.com, 21.05.2017 23:00, (прочит: 515 раз, коментовано: 0 раз)

Переговори з режисером вже почалися


Як повідомляє Deadline, переговори з Девідом Ейром зараз знаходяться на ранній стадії. При цьому джерела Variety в компанії стверджують, що Universal вже майже готова укласти контракт з кінематографістом.

Раніше до проекту був прикріплений Антуан Фукуа ( «Тренувальний день»). Режисер дуже хотів зайнятися новою версією «Обличчя зі шрамом», але в підсумку був змушений покинути її заради сиквела свого хіта «Праведник». Серед можливих кандидатів на заміну називалися такі імена, як Пітер Берг і Девід Маккензі.

Першим варіантом сценарію ремейка займався Джонатан Херман, один з авторів «Голосу вулиць». Після нього текст переписував творець «Підпільної імперії» Теренс Вінтер. Останніми, хто доклав руку до сценарію, були брати Коен.

Головну роль в рімейку повинен зіграти Дієго Луна, проте зараз його статус у проекті невідомий. Продюсують картину Марк Шмугер, Скотт Стубер, Ділан Кларк і Мартін Брегман.

Джон Моне і Джей Полідор будуть курувати фільм для студії Universal.

Перша версія «Обличчя зі шрамом», заснована на романі Армітеджа Трейл, вийшла в 1932 році. У ній Пол Муні грав вихідця з Італії, що перетворюється на впливового чиказького гангстера. Ремейк Брайана де Пальми побачив світ у 1983-му. Режисер зробив головного героя кубинцем, який очолив торгівлю кокаїном в Майами 1980-х.

Дата виходу майбутнього фільму - 10 серпень 2018 року.

У 2017-му у Девіда Ейра вийде фантастичний екшн «Яскравість», який він зняв для стрімінг-сервісу Netflix.



Джерело: Кинопоиск



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Девід Ейр,