Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

51-річна Робін Райт оголилась для американського глянцю (ФОТО)

51-річна Робін Райт оголилась для американського глянцю (ФОТО)

multikino.com, 20.05.2017 23:00, (прочит: 2220 раз, коментовано: 0 раз)

Сміливий крок


Напередодні прем'єри п'ятого сезону серіалу "Картковий будиночок" його головна зірка, американська актриса Робін Райт взяла участь в стильній фотосесії для онлайн-глянцю The Edit, - передає НВ.

Виконавиця ролі Клер Андервуд, 51-річна Робін Райт з'явилася на нових знімках в елегантних образах з нових колекцій Chloe, Phillip Lim, Stella McCartney, Isabel Marant і інших брендів. Також актриса з'явилася на одному з кадрів топлес, прикриваючи оголені груди руками.

Автором фотосету виступив Віктор Демаршельє, молодший син легендарного французького фотографа Патріка Демаршельє.

Крім стильних знімків, в новому номері The Edit з'явилося інтерв'ю, в якому Райт розповіла про "темну сторону" модельного бізнесу:

"У молодості я думала, що зможу побудувати модельну кар'єру, але все це перетворилося на справжній кошмар. Я намагалася заробити трохи грошей, щоб залишитися в Парижі. Це був кошмар - мені доводилося зніматися на очах у всіх з розстебнутою блузкою і слухати обговорення про те, які маленькі у мене груди. Це схоже на м'яке порно, в якому ти знімаєшся в одних шкарпетках. Це так принизливо. Я зверталася в різні агентства і завжди чула лише одне - ти ніколи не отримаєш контракт, тому що недостатньо висока. Все, що ти можеш зробити - зніматися в спідній білизні", - зізнається актриса.

Райт також розповіла про те, що ніколи не прагнула стати знаменитою:

"Я ніколи не хотіла слави, ніколи не шукала її і не думала про неї. Одного разу я відмовилася від зйомок для журналу Vanity Fair лише тому що в той момент була одружена з Шоном Пенном і розуміла, що все, що вони хочуть знати - якого кольору його труси", - додала зірка.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Робін Райт,