Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Леонардо Ді Капріо і Ніна Агдал розійшлися після року стосунків

Леонардо Ді Капріо і Ніна Агдал розійшлися після року стосунків

multikino.com, 20.05.2017 07:00, (прочит: 1557 раз, коментовано: 0 раз)

Лео, ти розчаровуєш свою матусю!


Леонардо Ді Капріо знову вільний: 42-річний актор розлучився зі своєю 25-річною дівчиною Ніною Агдал - про це повідомили західні ЗМІ з посиланням на інсайдерів.

"Вони розійшлися пару днів назад, але продовжують розмовляти і хочуть залишитися друзями", - розповіло джерело з оточення голлівудської зірки.

Інсайдер повідомив справжню причину розставання пари. Справа в тому, що Лео не готовий попрощатися з холостяцьким життям і не готовий зробити "наступний крок" в їх відносинах з Агдал: "Лео вважає Ніну відмінною дівчиною. Цей його роман здавався іншим, він був більш ласкавим, більш публічним з Агдал, ніж зазвичай, але його друзі знали, що це ненадовго. Він не налаштований одружитися і заводити дітей ", - поділився з американським видання People інсайдер.

Інформатор вважає, що актор не біжить від відповідальності, просто "той самий" день ще не настав: "Одного разу він одружиться. Але це повинен бути хтось по-справжньому особливий. А поки йому просто подобається отримувати увагу від жінок", - розповів інсайдер.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Леонардо Ді Капріо, Ніна Агдал,