Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джиммі Кіммел знову вестиме церемонію нагородження

Джиммі Кіммел знову вестиме церемонію нагородження "Оскар"

multikino.com, 18.05.2017 07:50, (прочит: 884 раз, коментовано: 0 раз)

"Якщо ви думаєте, що ми зганьбилися в цьому році, подивіться, що буде в наступному"


Офіційні представники головної кінопремії планети заявляють: ведучим 90-ї церемонії вручення премії «Оскар» стане Джиммі Кіммел. До нього приєднаються продюсери Майкл Де Лука і Дженніфер Тодд.

– «Джиммі, Майк і Дженніфер – просто команда мрії. Продюсери вже доводили, що можуть зробити барвисте шоу, а монологи Кіммела говорять самі за себе. Ми і не могли мріяти про ведучого кращого, ніж він», - говорить президент Академії Шеріл Бун Айзекс.

Наступне вручення премії відбудеться 4 березня 2018 року. Транслювати ювілейну церемонію буде канал ABC.

– «Вести "Оскар" - грандіозне досягнення моєї кар'єри. Я дуже вдячний представникам Академії і Шеріл за те, що вони дають мені таку можливість ще раз. Якщо ви думаєте, що ми зганьбилися на церемонії в цьому році, подивіться, що ми зробимо на ювілейному шоу», - жартує сам Кіммел.

Нагадаємо, що під час вручення статуетки у номінації «Кращий фільм», Фей Данауей і Уоррен Бітті, які оголошували переможця, отримали неправильний конверт. Спочатку приз був відданий мюзиклу Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», однак, коли продюсер картини Джордан Хоровіц піднявся на сцену, то зрозумів, що сталася помилка. Насправді, «Оскар» отримав «Місячне світло» режисера Баррі Дженкінса.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар,