Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейсі Аффлек отримає почесну нагороду фестиваля в Карлових Варах

Кейсі Аффлек отримає почесну нагороду фестиваля в Карлових Варах

multikino.com, 18.05.2017 06:20, (прочит: 945 раз, коментовано: 0 раз)

Про це оголосили організатори


15 травня 2017 року організатори 52-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах (KVIFF) оголосили, що оскароносний актор Кейсі Аффлек буде нагороджений Призом президента фестивалю (Festival president's Award). 

Цей приз вручається акторам, режисерам і продюсерам, які внесли свій вклад у розвиток сучасного світового кінематографа. Крім того, в рамках огляду, який пройде з 30 червня по 8 липня, Аффлек представить фентезійну мелодраму «Історія примари» (A Ghost Story), разом з письменником і режисером Девідом Лоурі і продюсерами Тобі Хальбруксом і Джеймсом М. Джонстоном. Фільм розповідає про померлого чоловіка, який не пішов у світ інший, а залишився прив'язаний до свого колишнього притулку до кінця віків.

«Ми дуже раді, що Кейсі Аффлек отримає в Карлових Варах Festival president's Award і представить нову картину Девіда Лоурі «Історія примари». У 2013 році на фестивалі з успіхом була презентувала одна з попередніх робіт Лоурі – стрічка «В бігах», хоча тоді пан Аффлек не зміг бути присутнім. Ми вважаємо, що Кейсі Аффлек – один з найзагадковіших акторів сучасного американського кіно, і вдоволені, що творці фільму представлять в Карлових Варах свою нову картину», – коментує президент KVIFF Іржі Бартошка.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Кейсі Аффлек,