Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Чотири нових фільми 2017 року, які варто подивитися

Чотири нових фільми 2017 року, які варто подивитися

multikino.com, 19.05.2017 18:50, (прочит: 1558 раз, коментовано: 0 раз)

Відмінні «підказки» для тих, хто не знає, чим буде займатися сьогодні ввечері


2017 рік тільки почався, а ми вже роздали «Оскари» разом в кіноакадемією, послухали, кого нагородила цього року BAFTA і починаємо насолоджуватися новинами з Каннського кінофестивалю. Щороку світ кінематографа випускає до глядача сотні стрічок, які, зрозуміло, не під силу переглянути кожному, але варто побачити знакові, найкращі з них на киного.

Меч короля Артура

Фільм, який ще до виходу наробив чимало галасу завдяки акторам, які взяли участь у зйомках, у перші дні прокату отримав низькі рейтинги від критиків але неймовірну любов і високі відгуки від глядачів. Цікаво, що в прокаті фільм вже встиг обігнати іншу прем'єру сезону – «Вартових Галактики-2», тому, можливо, вас дійсно чекає щось виключно захоплююче?

Молодий хлопець на ім'я Артур спілкується з покидьками суспільства, живе в закутках старого Лондона і йому навіть не сниться, що він – нащадок королівського роду. Все міняється, коли він знаходить меч з легенд – Ескалібур. Тепер Артур повинен не тільки знайти в собі сили впоратися з магією і зброєю, але і побороти самозванця, який вбив його батьків і відібрав у нього престол.

Форсаж 8

Те, як глядачі чекали восьму частину франшизи, можуть легко розповісти касові збори – вже за перші тижні фільм Ф. Гері Грея обігнав нові «Зоряні війни», а фанати досі не можуть заспокоїтись і вимагають продовження. Гонка в найкрасивіших містах світу продовжується, але коли на шляху стає неймовірна жінка, все починає валиться і справа за складним вибором.

Логан

Нам всім важко повірити в те, що дідок Х'ю Джекман більше не повернеться на екрани в ролі Россомахи або ж Логана в десятий раз, тому фільм обов'язковий до перегляду. Старий Логан підробляє візником, в покинутому будинку його чекає хворий Професор і вони – практично останні мутанти, які вижили після років переслідувань. Але одного разу Логан зустрічається з дівчинкою-мутантом, яку не тільки переслідують і намагаються вбити, але яка приховує занадто багато секретів, щоб це було правдою...

Фантастична любов і де її знайти

Ніжний, як і назва, фільм, в якому можна побачити не тільки улюблених акторів (Ендрю Скотт, Джеремі Ірвінг), але і відкрити нові імена, а разом з тим провести неквапливий вечір за якісною та смачною стрічкою. Белла трохи дивна і дивакувата, вона живе за розкладом, боїться виходити в сад і мріє стати дитячою письменницею, але в один момент її спокійне життя руйнується, а ті події, які спочатку здавалися жахливими, починають складатися в неймовірну історію.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фільми, 2017,