Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Депп зіграє у фільмі про творця антивірусу McAfee

Джонні Депп зіграє у фільмі про творця антивірусу McAfee

multikino.com, 15.05.2017 22:25, (прочит: 548 раз, коментовано: 0 раз)

Актор перевтілиться у Джона Макафі


Фільм буде називатися "Король джунглів". Картина буде знята як сумна комедія про ексцентричний винахідника антивірусного ПЗ, повідомляє Сегодня.

В Conde Nast Entertainment заявили, що картина заснована на статті з журналу Wired, в якій розповідалося, як Макафі пішов з бізнесу заради ізольованою життя в джунглі Белізу. За сюжетом, репортер повинен написати матеріал про "параноїдального" Макафі.

Нагадаємо, 67-річний Макафі розшукується владою Беліз за підозрою в причетності до вбивства сусіда, американця Грегорі Фолля, якого знайшли мертвим 11 листопада. Незабаром Макафі сховався від слідства, яке планувало допитати його.

Підприємець підтверджує, що у них з Фоллем були конфлікти, але категорично заперечує свою роль у вбивстві. За версією Макафі, влада Белізу мстить йому за відмову вкласти близько 2 мільйонів доларів в правлячу партію у вигляді хабарів. Прем'єр-міністр Белізу спростував ці звинувачення і назвав втікача параноїком і божевільним.

Захист Макафі заблокувала спроби влади Гватемали депортувати підприємця в Беліз. Тим не менш белізька поліція має намір допитати. "У нас зі США гарні відносини, і я впевнений, що ми в цьому розберемося", – зазначив представник поліції Белізу.

Джон Макафі в 1980-х заснував компанію McAfee, яка випускає антивірусні програми. В середині 1990-х років він продав бізнес і переїхав жити в Беліз.

Пізніше стало відомо, що Гватемала вислала творця антивіруса McAfee в США.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джонні Депп,