Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Автобус із фільму

Автобус із фільму "Капітан Фантастик" продали за кілька тисяч доларів

multikino.com, 11.05.2017 06:20, (прочит: 756 раз, коментовано: 0 раз)

Шість тисяч доларів - і він ваш!


Оголошення про продаж автобуса з незалежної трагікомедії «Капітан Фантастік» було опубліковано на сайті Craigslist (це такий американський аналог Avito), повідомляє Кинопоиск. Його автором став Кірк Х'юстон, менеджер транспортної компанії, яка брала участь у створенні фільму.

За ціну в шість тисяч доларів можна було отримати транспортний засіб у тому вигляді, в якому він був показаний в стрічці Метта Росса. По суті це шкільний автобус, вироблений компанією Blue Bird в 1993 році і працює на дизельному паливі. Інтер'єр залишився таким же, як і при зйомках «Капітана Фантастика». Крім того, у наявності два кондиціонера і автоматична трансмісія.

В результаті автобус був проданий багатодітній родині з Канзасу. Батьки — великі шанувальники фільму. Вони обіцяють зберегти автомобіль в колишньому вигляді.

«Капітан Фантастік» вийшов у 2016 році. При бюджеті в п'ять мільйонів доларів він зібрав по світу майже 15 мільйонів. Головну роль в картині виконав Вігго Мортенсен, висунутий за свою гру на здобуття премії «Оскар» (на 89-й церемонії він поступився Кейсі Аффлеку).



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Капітан Фантастик,