Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Помер Майкл Паркс: зірка серіалу

Помер Майкл Паркс: зірка серіалу "Твін Пікс" і "Вбити Білла"

multikino.com, 11.05.2017 00:10, (прочит: 1710 раз, коментовано: 0 раз)

Актору було 77 років


У віці 77 років помер Майкл Паркс – один з улюблених акторів Кевіна Сміта і Квентіна Тарантіно, який знімався у дилогії «Вбити Білла», «Червоний штат» і серіалі «Твін Пікс», повідомляє film.ru.

Майкл Паркс почав свою акторську кар'єру в кінці 1950-х, беручи участь переважно в телесеріалах. Дебютом Паркса у повнометражному кіно стала стрічка «Дике насіння», потім послідували релігійний епік «Біблія», шоу «Потім прийшов Бронсон», вестерн «Джосі Уелз повертається», де він також виступив режисером.

У культовому телесеріалі «Твін Пікс» Парксу дісталася роль франко-канадського наркоторговця Жана Рено, а в не менш культовій картині Роберта Родрігеса «Від заходу до світанку» – техаського рейнджера Ерла МакГроу. До образу МакГроу актор повернувся в першій частині «Вбити Білла», «Доказі смерті» і «Планеті страху». Крім того, Тарантіно дав Парксу невеликі ролі в «Убити Білла 2» і «Джанго звільнений».

За останні роки Майкл Паркс встиг відзначитися яскравими ролями в «Червоному штаті» та «Бивне» Кевіна Сміта, а також втілив образ легендарного комікс-художника Джека Кербі в «Операції "Арго"».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Майкл Паркс,