Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Піратам Карибського моря" прогнозують 100-мільйонні збори за перший вікенд

multikino.com, 10.05.2017 23:40, (прочит: 1117 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра фільму відбудеться вже через кілька тижнів


За три тижні до прем'єри в американському кінопрокаті з'явився перший трекінг (засновані на опитуваннях потенційної аудиторії аналітичні розрахунки) для п'ятої частини «Піратів Карибського моря». Блокбастеру студії Disney прогнозують впевнену перемогу з касою від 90 до 100 мільйонів доларів за перші чотири дні в святковий уїк-енд Дні пам'яті полеглих.

Таким чином, стартовий результат очікується приблизно на одному рівні з четвертою частиною франшизи. Шість років тому теж у другій половині травні вона зібрала $90,2 млн за уїк-енд і $98,3 млн за перші чотири дні. Найбільший інтерес до пригодницької стрічки проявляє поки що жіноча половина. Кіностудія Disney показала фільм повністю в березні на конференції CinemaCon. Відгуки присутніх власників і менеджерів кінотеатрів були досить позитивними. Перші відгуки критиків, однак, з'являться тільки після зняття ембарго 22 травня.

Цікаво, що в останні роки студія Disney не раз стикалася з серйозними розчаруваннями в уїк-енд Дня Пам'яті. Так, незадовільні результати в американському прокаті показали фільми, які виходили у цей час на екрани: блокбастери «Принц Персії» ($37,8 млн за чотири дні), «Земля майбутнього» ($42,7 млн за чотири дні) і «Аліса в Задзеркаллі» ($33,5 млн за чотири дні). 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Пірати Карибського моря: мерці не розповідають казок, касові збори,