Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Велика маленька брехня": Різ Уізерспун підтвердила другий сезон

multikino.com, 10.05.2017 06:20, (прочит: 1332 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса виклала кадр зі зйомок


2 квітня в ефірі каналу HBO вийшов заключний епізод серіалу «Велика маленька брехня». Зі старту роботи над проектом його творці заявили, що Різ Уізерспун, Ніколь Кідман та інші актори з'являться лише в одному сезоні, який сам по собі буде закінченою історією. Однак, вже з'явилася інформація, що в історії дамочок з Монтерея може бути продовження, повідомляє styleinsider.

Автор сценарію і однойменного роману Ліана Моріарті повідомила виданню The Sydney Morning Herald, що продюсери серіалу розглядають можливість створення сценарію для другого сезону. Ліана також розповіла, що вона вже почала роботу над кількома версіями продовження «Великої маленької брехні».

Автор та сценарист також підкреслила, що якщо другий сезон все ж таки буде, то їй хотілося б докладніше розповісти про героїнях Бонні і Селесте. Бонні зіграла головну роль у розвитку подій останнього епізоду першого сезону, але про її минуле глядачеві практично нічого не відомо.

Тепер же і актриса Різ Візерспун підігріла цікавість фанатів серіалу, показавши спільне фото з колегами по серіалу – Ніколь Кідман і Лори Дерн, натякнувши на ймовірність того, що 2 сезону все ж судилося бути.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Велика маленька брехня,